13 iul. 2011

Sa....sau..sa..

Buna,
Scurt si la obiect: sunt intr-o mare dilema,vineri am gasit o catelusa tare frumoasa in fata la Real,care m-a vrajit instantaneu,deci..am hotarat sa o tin.
Deja au trecut cateva zile si nu stiu ce sa fac..nu prea am timp si nici rabdare pentru ea,in sensul ca ziua sta singura pana pe la ora 18,iar cand vin de la munca are chef numai de joaca si sa stea afara.
Problema e ca face prin casa(in special in pat),nu stiu de unde sa pornesc ca sa o invat sa faca doar afara(e pui,are 3-4 luni).
Ah,si cand ajung acasa ,gasesc toata camera ravasita..deci,cand sa stau si cu ea afara,cand sa fac curat in urma ei...sa ma mai si odihnesc?
Deja ma simt foarte obosita,dar parca totusi nu as vrea sa o dau.
E tare complicat,e o responabilitate destul de mare,pe care nu stiu daca pot sa mi-o asum.
De ex,in acest weekend trebuia sa plec la Sibiu,dar unde sa mai plec,ca nu am unde sa o las...In magazine nu poti intra cu ea....Offff..... ce naiba sa fac?:(
Voi cum a descurcati cu animalutele voastre?

Va pup,

7 comentarii:

e greu la inceput, dar te vei obisnui cu ea si ea cu tine. si eu m-am chinuit la inceput cu catelusa mea. si acum face o gramada de prostii, desi are aproape 10 ani, dar nu ma mai enervez, ba chiar ma distrez :) pipi in pat facea si-a mea. ba chiar si pe spatele meu o data :)) s-a invatat in timp sa faca afara. n-am facut nimic special, ci o scoteam la inceput mai des, pe urma de 3 ori pe zi si acum de doua ori, dimineata si seara :)

buna! iti las un link, poate te ajuta in rezolvarea problemei tale!!!
http://www.freepets.ro/
sa ne spui cum a fost la sibiu!

Buna,
Merci mult,Vio!
Acum sunt in Sibiu,este absolut minunat,pacat ca stam doar pana maine.
Pupici,

Am avut si eu aceeasi pb cu catelusa care avea vreo 6 luni, facea si pipi si treaba mare in casa. Sunt niste paduri de pus prin casa de invatat sa faca pipi... mai am eu de la catelusa daca esti din bucuresti. Plus am dus-o des afara si cumva soacra mea a reusit sa o determine sa faca pipi. Statea dupa ea si ii zicea sa faca pipi incontinuu :)) si pana la urma a facut. Ideea e ca trebuie sa stea cat mai mult afara, ca sa nu se mai poata abtine ( pt ca ea e invatata sa faca in casa) si sa considere ca e ok sa faca si afara

Alexandra Rotaru,
Iti multumesc mult pentru sfaturi,dar din pacate nu o pot scoate pe catelusa afara foarte mult,intrucat toti suntem la munca pana pe la ora 18..O scoatem dimineata,pe la 18,si pe la 23.
Daca mai ai pad-urile,ar fi perfect :)O sa fie de vis daca nu va mai face in casa,si mai ales in pat.
Multumesc mult,

pai da-mi add pe mess sa stabilim cand ne vedem : toppy_alix@yahoo.com